Pimp MySelf

Random menő szakállolajok

2015. december 28. 13:42 - Szakállmetál

A helyzet az, hogy maga a szakállolaj alig 8-10 éve létezik, mint kozmetikai termék, és az illatok és összetevők variálásán kívül az is jellemző a piacra, hogy mindenki megpróbál minél ötletesebb, újszerűbb és menőbb üvegekkel, csomagolással előállni, ami egy idő után egyáltalán nem könnyű, hiszen a lehetőségek elég limitáltak...

(Mivel általában az üveg sötét, hiszen az olajat védeni kell a naptól, és jobban is néz ki, sok variálási lehetőség nem marad.)

Szerencsére azonban bőven találunk kreatív ötleteket és szebbnél szebb szakállolaj kiszereléseket. Válogattam néhányat a kedvenceim közül, amit távolról csodálok, mert kevés esély van rá, hogy 30-40 dollárt kifizetek egy rendelésért, plussz shipping. Ezek viszont nagyon jól néznek ki. Tény.

Az egyik nagy kedvencem az OAK. Németországig kell menni érte, 38 euróért a tiéd is lehet ez a 30 milliliteres fekete szépség.

oakbeardoil01.png

2. Nem kevésbé fekete, és nem kevésbé gyönyörű ez a limitált kiadású Black Marble, a BeardBrand terméke, ami egyébként az egyik legnagyobb amerikai szakállápolási termékeket forgalmazó cég. 79 dollár. Igen. Annyi.bm_knock_out_1024x1024.jpeg3. Jöjjön a harmadik, ami inkább jó ötlet, a maga eü-s doboz kinézetével. Ha jobban megnézed az üveg zárása már maga egy csoda: parafa. A Men's Society adja nekünk oda 20 Font az ára. Viszont gyönyörű...

original_tinbeardoil.jpgEbből mind a négyet elfogadnám, hiszen "Grave before shave!" Mindhalálig. A négyes pack 39 dollár, ezt még lehet, hogy meg is rendelem... az Amazonon lehet hozzájutni!

712fbmxvczl_sx425.jpg

A végére hagytam a személyes kedvencemet: azokat az időket idézi, amikor a borbélyok elláttak orvosi feladatokat is. Mintha kis gyógyszeres fiolák lennének. A Tester Vials Kit 17 dollárért lehet a tiéd.samples.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pimpmyself.blog.hu/api/trackback/id/tr858206258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása