Pimp MySelf

Olyan szakállolajakat mutatunk, hogy el sem hiszed

2016. április 20. 10:29 - Szakállmetál

Ki mondta, hogy ha szakállunk van, feltétlenül úgy kell szaglanunk, mint egy 1897 óta működő illatszerboltnak, aminek a működtetését a századelőn erőszakkal vette át a francia arisztokrácia? Hol van, hova tűnt a férfias ájer: a Sziget negyedik hajnalán egy ismeretlen, de bőrnadrágos nő mellett ébredés mákonyos illata, az a buké, amit akkor érzünk, ha a téeszből hazafelé füstöt köp a Romet Pony, vagy az odor, amely akkor csapja meg az orrunkat, mikor a tölgyesben a baltával a kezünkre rácsapunk, és közöljük az éggel, hogy a fene vigye el?

Éljünk most Bohumil Hrabal örökbecsű szavaival: "Az igazi férfi az mindig egy picit spicces, és van egy diszkrét…”, de ne is folytassuk, a lényeg, hogy a férfinak férfiszaga van, ami áll magából a férfiből, illetve a férfi tevékenységéből. A férfi tevékenysége pedig lehet például a traktor-, az Ifa-, avagy a USS Utah olajozása helyett a saját szakállának olajozása is – mutatjuk, mely termékek hozhatják meg a mindenki számára kielégítően maszkulin eredményt.

Beardilizer Bacon


A termék maga azt ígéri, hogy egész nap úgy fogunk szaglani, mint mikor bundáskenyér volt a reggeli a koleszban, és a következő videó alapján a dolog maradéktalanul teljesült:

„Mint a frissen sült bacon, olyan az illata” – mondja youtuber, és be kell valljuk: szakáll kapcsán a nyálunk eddig még sosem futott össze a szánkban. Ellenben most. És valljuk be, van abban valami báj, hogy a nők minket reggelire falnak fel, még délután is. Igen, a vegák is.

Beardilizer Cherry Pipe


Ugyan a „nagyapánk illata” szókapcsolat vitathatatlanul tartalmaz némi durva felhangot, így nem feltétlenül hoz fel pozitív emlékképeket mindenkiben, de bízzunk benne, hogy mégis: ez esetben felbukkanhat a fejünkben bizonyos diófák alatti nyáresti üldögélés, férfias küzdelem egy törpeharcsával, a „bezzegazénidőmben”, az ingyen fagyi, és egy-egy nagyobb pofon, mert megkarcoltuk a Zsigulit.
És akkor azt a sehonnan ki nem mosható, cseresznyés dohányszagot ne is említsük – bár számunkra ez esetben inkább talpasszofi illatú szakállolajra lenne szükségünk.

cherry-pipe-tobacco-555x555.png

Tegyük hozzá: a Beardilizer a fentiek alapján láthatóan ráment a kicsit merészebb szagkapcsolatokra, azonban ideje lenne figyelembe venni egyéb igényeket is: hogy olykor az ember a hirtelen életmódváltás okán szívesen lenne például halász (sós tenger + hering), korrupt rendőr (fánk + zsírszag), illetve Heisenberg a Breaking Bad-ből (veszély + némi C10H15N). Piaci rés!

Golden Beards Arctic


De miket is beszélünk, hiszen itt a produktum, ami pár perc alatt sarkkörkutatót varázsol belőlünk, de úgy, hogy még Amundsen is elmehet a búsba azzal a buta kis kirándulásával. De azok sem járnak rosszul, akik világéletükben egyebet sem szerettek volna, mint megfürödni egy nagy kondér frissen főtt Mentosban – az Arcticot, ha minden igaz, nekik találták ki. Hát kinek ne érne ez meg rongyos 12 fontot?

golden_beards_habeme_li_arctic.jpg

Grave Before Shave Bay Rum

pirate_beard_oil_clipped_n_ready.jpg
Akar Ön rumszagtól bűzölögve kisebb partszakaszokat az uralma alá vonni? Akar Ön szívének kevésbé kedves alakokat (főnök? kutyás szomszéd?) belökni a pallóról a cápák közé? Esetleg nótázás közben gyakran emlegeti, hogy „Hollárihó?” Szót se többet: ez a termék a gyártó ígérete szerint semmi egyebet nem tartalmaz, mint egy leheletnyi óceánt, és egy kortynyi rumot. Bámulatos párosítás: szinte látjuk magunk előtt, ahogy a használat reggelén vicsorogva eltérítjük a hetes buszt, és nekivágunk vele a héttenger felé.
Rum!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pimpmyself.blog.hu/api/trackback/id/tr988646806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása