Pimp MySelf

Szakállápoláshoz szükséges cuccok

2015. december 28. 12:52 - Szakállmetál

Gyors bejegyzés arról, hogy mire van szükséged, ha még kezdő vagy.

1. Megfelelő fazonra.

A jó borbély kincset ér, teszteljük majd azokat is, ha neked van szólj! Kipróbáljuk! Különösen várom a vidéki borbély szalonok ajánlását - Budapesten tesztelni fogom az összeset! Legalábbis azt tervezem!

barber-blog.jpg

2. Szakáll tisztítására alkalmas termék.

Van akik a samponra, van akik a szappanra esküsznek. Bármilyet is választasz, csak a célnak megfelelőt használd. Úgyis mint: SZAKÁLL sampon és SZAKÁLL mosó szappan. Mivel a termékek a bőröddel is érintkeznek törekedj arra, hogy ne okozzon maradandó károsodást az arcodon. Ha korpásodik, kiszárad, vagy kipirosodik akkor rossz felé indultál: válassz olyat mi nincs tele adalékanyagokkal. get-your-beard-on-no-words.png

3. Szakállolaj

Néhány hónappal ezelőtt még külföldről, vagy Barber Shop-ból kellett beszerezned, ma már szerencsére itthon is rengeteg féle kapható. Nézd meg az árát, hogy mit tartalmaz és, hogy ki gyártja. Ebből jól sokat tesztelek majd, egyenlőre még nem szeretnék ajánlani semmit - majd ha kipróbáltam!

4. Szakállfésű

Ha a hossza indokolja mindenképpen! Egyrészt mert az olajat eljuttatja a szakáll tövéig, így a hatása jobb, gyorsabb és tartósabb - másrészt pedig mivel eloszlatja a terméket, és eltávolítja az elhalt szőrszálakat!

5. Türelem

Nekifutásból nem lehet szakállat növeszteni. Kitartás - és menni fog.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pimpmyself.blog.hu/api/trackback/id/tr548151588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása