Pimp MySelf

Szakállolaj teszt - Dad's Beard Oil (Budapest Barber Shop)

2016. január 21. 16:03 - Szakállmetál

Nem hivatalosan régóta tesztelek már férfi kozmetikumokat, a szakállápolási termékekhez fűződ viszonyom sem új keletű, évek óta használok és rendelek külföldi termékeket. Hiszem, hogy az arcszőrzet ápolása ugyanúgy a napi rutin része kell, hogy legyen, mint például a fogmosás. Néhány hónapja itthon is elindult (szerencsére) a szakállakkal való foglalkozás, jöjjön most a Budapest Barber Shop üzleteiben hozzáférhető Dad's Beard Oil

A termékeket nem ajándékba kaptam – tehát elfogultság kizárt! Ez egy őszinte kritika, valós felhasználótól!dscf4428.JPG

  1. Hozzáférés, infók, satöbbi: 

Rögtön egy nagyon fontos információ, megelőzendő a kommenteket és leveleket:) (Hol kapható?!) A Dad"s Beard Oil magyar termék, a BBS fejlesztése, és kizárólag náluk kapható. Ez ad némi exkluzivitást a dolognak, hiszen máshol nincs, ugyanakkor be is ülhetsz a borbélyhoz, ha már úgyis szakállolaj vásárlásra adod a fejed. Legalább kipróbálod, hogy mitől van mindenki úgy oda... (Egyébként tényleg profik a fiúk, majd erről is jön a teszt...)

Szóval a négy illatból (kóla, grapefruit,kókusz, illatmentes) én a kólásat és az illatmenteset vettem meg, főleg azért mert szerintem a kólás menő cucc, egy illatmentes olaj pedig már kellett az esti rutinhoz. Kókuszosat majd nyáron fogok használni, akkor jobban kedvelem az efféle hangulatot.12400465_956046334488194_2436072003769642487_n.jpg

2. Csomagolás: Őszintén szólva először nem nagyon értettem, hogy mi a koncepció, később megtudtam, hogy a fodrászok legmesterebbike, a Gellei testvérek édesapja van az olajon - what a compliment! csettintek és tékozló gyermekként atyámra gondolok... hát ő tőlem tutira nem kap ilyen gesztust. A szép az a dologban, hogy az üveg jól néz ki, hosszas kutakodás után találtam egy amerikai olajat is, ami hasonlít erre, bár szerintem ez szebb. Tökéletes a dizájn, gratula a betűk összehangoltságáért... 

(Ez az amerikai kókuszos rajzos:)

12552538_231038977228635_955453109520073578_n.jpg

Na, de vissza a Dad's Oil-hoz!

Barna üveg, pipettával, amit én annyira nem kedvelek, szerintem jobb az egyszerű cseppentő, de természetesen ezzel is tökéletesen lehet bánni. (Azért a Magyar Népmeséken edzett gyermeki lelkem mindig megmelegszik, ha valami menő, magyar dolog kerül a kezembe. Most is.) A kiszerelése 30 milliliter, ennek egyébként négy-öt hónapig elégnek kell lennie! 

3. Minőség, illat: Ez a szakállolaj a hagyományos szakállolajak útját járja, a fő összetevője a szőlőmag olaj, ahogy az anno az "eredeti" szakállolajoknál láttuk a múlt században, már ha hihetünk Wikipédiának. Van még benne jojoba és argán, ricinus a növesztés kedvéért. A kólás illattól eltekintve kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, a Fragrance Free pedig még ezt sem. Kellemesen ápol, puhít, kezelhetőbbé tette a szakállamat is! Teszteltettem egy borostás kollégával is, neki is bejött, a kólásat majdnem lenyúlta - de nálam az éberség! (és az erő...) Szóval a minőségre nem lehet panaszom, a kóla egyébként tényleg kóla illatú - aki hasonlóan elvetemült tegyen egy próbát... 

dscf4431.JPG

Néhány napja használom csak, remélem az illatát sokáig megőrzi, bár gyanítom, hogy ilyen tempó mellett hamarosan mehetek a következőért.

4. A Dad's Beard Oil 30 milliliteres kiszerelésű és 5500 Forintért lehet megvásárolni, ami közepes árkategória a magyar piacon, van drágább, persze beleszeretés esetén kit érdekel?! (Ez nagyjából minden szakállolajra igaz, bár időnként az amerikai oldalakat böngészve elhülésig fajul nálam a sipítozás ebből kifolyólag. A minap találtam egy 80 dolláros olajat... na. Hát így.)

Ajánlom azoknak, akik valamilyen különlegességre vágynak, ami ugyanakkor "természetes" köntösben érkezik. Az összetétel minőségi és pazar - az illat pedig igazán menő. 

Beszerezhető a Barber Shop Budapest üzleteiben! (www.barbershopbudapest.hu) 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pimpmyself.blog.hu/api/trackback/id/tr438299616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása